Noodkreet van een tweetalige franstalige uit de Noordrand

Donderdag 22 maart 2014

Geachte heer Torxck,
Ik weet dat het uw schuld niet is maar ik ben al de leugens van de franstalige politici ( Madame Non die madame Girouette is geworden,) en de lobbying van UBCNA & Associés en nu Pas Question ...BEU !
 
Welk is het vliegtuig hier juist OP ONS DAK aan 22u 08' ,een zeer lawaaierig want zeer laag 4 motorig toestel dat verder rechtdoor vloog?
Het is waarschijnlijk "onze gebruikelijke bezoeker" NIK....?
 :
In uw laatste antwoord was het wel ook NIK op ons dak maar ik kan niet aanvaarden wat u mij geschreven heeft: " De vluchten op het baken NICKY evolueerden op een gemiddelde korste afstand van 0,9 km."
 
In bijlage een stukje van een Plan ( afstand Berkenlaan 7...Ring): ik heb een rood punt gezet want we wonen in het begin van Berkenlaan..... dat is NIET een gemiddelde van 0,9 km !
Te meer onze geluidsmeters staan veel te ver links en rechts .......
 
Zie ook in bijlage  onze NMT 13 BIAC bevestigd aan het achtergevel van Charleroyhoeve ( foto van 2004). Nu ziet ge de meter niet meer door al het groen !
Zie  ook  NMT 47-2 Aminal Wezembeek  ( foto ook van 2004). We hebben de verschillende geluidsmeters opgezocht..... Ze hadden al zo veel klachten geschreven ....en er waren nog  "6 villas de  standing sur terrain de 10 a  à ....ha?    te bouwen ! ! !
 
Op hun kop willen ze niets .....maar  alles op  onze kop ....wij wonen maar toch in " bel-etages" !
 
SORRY. Je sais que cela ne dépend pas de vous mais j'en ai par-dessus la tête de tous les mensonges dans les médias francophones, je leur ai déjà écrit souvent, maar ze luisteren uitsluitend naar de klok van Oostrand en van Brussel ...
 
Hartelijk dank bij voorbaat.
 
R. F.-D.
1850 Grimbergen.