CD&V maakt zich volstrekt ongeloofwaardig en dus belachelijk met zijn claim Wij gaan voor Wonen, Werken,Welzijn en Vlaams Karakter als men naar het vliegtuigdossier kijkt.

Datum: 16 februari 2009 11:56:44 GMT+01:00

Aan: hvanimpe@cdenv.be

Kopie: Dominique Dehaene <dominique.dehaene@senaat.cdenv.be>, Karl Verdickt <kve@senaat.cdenv.be>, etienne schouppe schouppe <marleen.everaert@schouppe.fed.be>

Onderwerp: Antw.: Van Onderuit - feb 09

Wij gaan voor Wonen, Werken,

Welzijn en Vlaams Karakter!

Echt waar? Hoe legt u dan het verraad van dhr Leterme en dhr Schouppe uit via het Luchthavenakkoord ivm met de Noordrand, die nu weliswaar - net als iedereen rond de luchthaven - minder hinder heeft maar nog altijd evenveel frequentie en van die frequentie nog altijd veel meer dan wie dan ook elders.

We hebben nog maar 5 uur stilte per week (vrijdagnacht van 1 tot 6 u), tegen vroeger 

-1 za op 2, 

- zo tot 17 u en 

- drie halve nachten.

De rest van de tijd razen ze hier zonder ophouden, 747'ens die vroeger zuidelijker vlogen via Denuth naar de USA nu pal boven mijn actievoerend hoofd. Zal toeval zijn zeker? Of ik word parano´de? (je zou voor minder met een slaapschuld als de mijne: ik heb al een auto in de prak gereden wegens excessieve vermoeidheid, gelukkig alleen blikschade maar wel perte totale. Wie betaalt dat?).

Vlaams? Welzijn? Laat me niet lachen. Mijn huis is virtueel onbewoonbaar door de vliegtuigen. Ik werk thuis en heb ze dus 24/24, 7/7. Ik voel me bedrogen, voor de gek gehouden en opgeofferd op het altaar van de politiek.

J.O.

Actie Strombeek
 

Op 16-feb-09, om 11:11 heeft hvanimpe@cdenv.be het volgende geschreven:

Beste,
 
Hierbij vindt u
het februari nummer van de "Van Onderuit" (klik hier).
Op aanvraag bezorg ik u deze in pdf.
 
Met vriendelijke groet,

Hilde Van Impe

CD&V Bewegingsco÷rdinator Regio Halle

Brusselsesteenweg 806

1731 Zellik

tel 02/543.10.22

gsm 0495/36.75.38