Luchthaven discrimineert Noordrand openlijk ivm informatie zomerwerken

12/08/2015
Geachte Heer Feist,

 
Ik heb met aandacht jullie mini-magazine van augustus gelezen en met speciale aandacht het artikel op pagina 2 over de renovatiewerken van de baan 25/L/07R.

 
Er wordt uitgelegd dat de werken gaan verlopen in 3 verschillende fases.  Twee worden uitgelegd met daaraan het gekoppelde schema maar van de derde wordt niet gesproken.
Had u misschien ook kunnen aanduiden (wat toch logisch zou geweest zijn) wanneer fase 3 dan start en wat de vermoedelijke einddatum van de werken zal zijn?

 
Ik woon in Koningslo, vlak bij de ring en we worden nu al dag en nacht maandenlang overvlogen.  Het is echt een nachtmerrie aan het worden.
Gebruik aub ook de andere banen en laat ons nog iets van de zomer.  Ď s Nachts worden we minstens 5x opgeschrikt door de zware laagvliegende cargoís en overdag is het om de minuut
een opstijgend vliegtuig boven ons hoofd. Plus zie/hoor ik wat verder zuid-oostwaarts ook nog eens alle vliegtuigen die afdraaien naar Brussel.
Onze regio wordt echt onleefbare zone.  Iedereen in BelgiŽ profiteert van de luchthaven, Brussel incluis, maar wij zijn de vuilbak!!

 
Wij blijven strijden voor de AFSCHAFFING VAN ALLE NACHTVLUCHTEN en voor een EERLIJKE SPREIDING.
Voor minder gaan we niet.

 
Als jullie redelijk willen zijn, zullen wij dat ook zijn.

 
Hoogachtend,
K.C.
ACTIE NOORDRAND