Geachte Heer Burgemeester,
Beste Hans,

In naam van mezelf en de bewoners van de Warandelaan wil ik u van harte danken voor de geleverde inspanningen nav jullie gemeenschappelijke reactie aan Kris Peeters ivm de genomen beslissing om het vliegtuigverkeer weer meer te concentreren boven de Noordrand.
Jullie gezamenlijk optreden heeft zijn doel niet gemist.

Wij vinden het van kapitaal belang dat u als onze burgervader onze rechten blijft verdedigen en samen met ons op te komen voor een eerlijke spreiding. We hebben hier zo al veel te lijden met het verkeer op de snelweg, de tram die er straks ook nog komt en de geuren van de verbrandingsoven van NOH. En daarbij dan de vliegtuigen dag en nacht met geur- en lawaaihinder. Geen cadeau om hier te wonen!

Wij hopen dat gerechtigheid zal mogen geschieden!

Met vriendelijke groet,
K.C.
Koningslo.

To: "marleen mertens"  "jos emmerechts" , burgemeester@machelen.be, "Walter vansteenkiste" , "hans bonte"

Mevrouw, Mijne Heren,

 

Ik wens jullie bij deze te bedanken voor jullie actie tegen het verder verschuiven van de vliegtuighinder naar de Noordrand.

Ik vind het prachtig dat het initiatief gezamenlijk werd genomen door de vijf Noordrand burgemeesters. De timing is schitterend. Hopelijk wordt het een inzet voor locale politici tijdens de komende verkiezingscampagne.

 

Vriendelijke groeten,

 

K.W.

Wemmel

 

Geachte Burgemeester,

Mevrouw Mertens,

 

 Met deze korte mail willen wij u van harte danken voor het initiatief dat u nam om u, namens de gemeente en ter bescherming van haar inwoners, te verzetten tegen het abrupte wijzigen van een aantal vliegroutes.

 

Er zijn blijkbaar mensen die hardleers blijven.

 

Succes!

 

C.L. - I.J.

1850   Grimbergen