F: Frequentie boven Diegem is erger dan ooit. Bert: CD&V en Open VLD willen binnen Vlareg hinder niet beperken

 

Verzonden: zaterdag 13 juni 2009 15:43
Aan: Anciaux, Bert 
Onderwerp: uw mail ivm uw kandidatuur

beste Bert,
 
U vroeg ons onlangs voor u te stemmen op de  europese lijsten als ....... , ja uw naam stond niet op de lijsten die wij kregen in ons toevluchtsoord. Uw succes,  waarvoor wij u feliciteren, is dus niet te wijten aan ons stemgedrag.
 
Uw inleiding ter aansporing ging wel over de vlaamse politiek, beheer zou ik zeggen.
 
Nu per toeval waren wij heden tussen ongeveer 10 en 11 uur deze morgen in Diegem, koffie werd ons aangeboden op terras bij vrienden. Het spijt ons voor deze mensen dat wij hebben moeten vluchten, het lijkt ons nog erger dan enkele maanden geleden, een vliegtuig na het ander, er waren zelfs geen zware gevallen tussen, maar een gesprek was niet meer te houden. De frekwentie is onvoorstelbaar.
 
Hoe kunt u dit dulden, wat is dus uw inzet in deze "Vlaamse" gereging, hoe durft u ons te vragen voor u te stemmen na deze regio in de steek te laten heben.
 
Het lijkt ons op cynisme, punt aan de lijn.
 

F

 

----- Original Message -----

From: Anciaux, Bert

Sent: Monday, June 29, 2009 9:43 PM
Subject: RE: uw mail ivm uw kandidatuur

 

Beste F,

 Jammer dat u er zo over denkt. Tot de laatste maand heb ik het dossier van de nachtvluchten op de agenda gehouden van de Vlareg. We hebben wel niet het resultaat bereikt wat we nastreefden. Dat is jammer genoeg te wijten aan het feit dat Open Vld en CD&V niet erg voorstander waren om ons te volgen in het verminderen van de lawaaihinder. M.a.w. ik stond dus alleen en in een dergelijke positie ben je minder machtig.  

Maar wij geven niet op. We blijven aandringen dat het op de agenda geplaatst wordt en streven naar het afschaffen van de nachtvluchten en een eerlijke verdeling van de dagvluchten en rust in het weekend. 

Vriendelijke groet,

Bert Anciaux