Weet u wel wat er hier in onze mooie eigen Noordrand gebeurt? Er zou rek zitten op windnormen. Zit er soms meer rek op de gezondheid van de een van van de ander?

Datum: 20 februari 2009 20:46:51 GMT+01:00

Aan: webmaster@cdenv.be, Karl Verdickt <kve@senaat.cdenv.be>, etienne schouppe schouppe <marleen.everaert@schouppe.fed.be>

Onderwerp: Antw.: Fit in je hoofd? // Wonen in eigen streek

'Wonen in eigen streek' juridisch verankerd

Geachte,
 
Wonen in eigen streek juridisch verankerd?
Weet u wel wat er hier in onze mooie eigen Noordrand gebeurt?
 
Het wonen wordt ons hier onmogelijk gemaakt door uw eigen CD&V staatssecretaris die maar niet wil inzien wat hij heeft aangericht. Ja er vliegen op termijn minder en minder lawaaierige vliegtuigen.
Maar hij heeft ons wel nu al de drie halve stille nachten per week afgenomen en we krijgen er alleen een volstrekt beangstigend verhaal voor terug over windnormen waarop rek zou zitten. Rek? Op windnormen? Kan men veiligheid oprekken? En kan men voor de ene inwoner in de ene eigen streek meer rek toelaten dan voor een ander in de andere eigen streek? Kan de gezondheid van de een meer opgerekt worden dan de ander?
 
Voorlopig krijgen we hier de ene na de andere concentratienacht boven de Noordrand waarbij ook vliegtuigen naar Egypte, Tokio en Singapore eerst een aŽronautisch contraproductieve en nutteloze omtour van 42 kilometer rond Brussel maken.
 
Het zijn letterlijk helse nachten waarna een mens geradbraakt de volgende dag doormoet.
Laat me niet lachen over wonen in eigen streek: men wil ons hier weg, zodat ze rustig alles hier kunnen sturen. We zijn lastige actievoerders en moeten onze mond houden en braaf slikken wat men ons oplepelt of anders ophoepelen. En als we dat niet snel genoeg doen, dan vliegen ze ons gewoon kapot zodat we als politieke vluchtelingen in eigen land tegen onze goesting ons heil elders moeten gaan zoeken. Weet u wat het kost om je huis te verkopen en een ander te kopen?
 
Voor de duidelijkheid: ik woon sinds 34 jaar in een huis dat dateert uit 1933 en dat in een straat staat en heb indertijd de volstrekt gebruikelijke en toen al redelijk dure (vergeleken met andere streken) marktprijs betaald.
 
Achtend

J.O

Grimbergen