Met NNO-wind wordt de laatste dagen toch van 25R opgestegen en zelfs zeer laag en scherp naar R afgebogen! De wind bepaalt dus nog altijd niet de routes. En waarom elke dag tussen 6 en 7? De politiek bepaalt nog altijd wie wanneer overvlogen wordt.
 

Klacht 22.9.2008

Geachte Actienoordrand,
 

Bij gebrek aan reactie bij ombudsdienst en ministerie richt ik me maar tot u.


Dit ter info:

Het is vreemd dat gedurende de laatste dagen met noord noord-oostenwind er toch op bepaalde uren vanaf de 25R wordt opgestegen en zelfs ook scherp naar rechts wordt afgebogen op lage hoogte (zeer laag, want er wordt niet tegen de wind in opgestegen...)

Ik las op uw webstek een klacht over zondagmorgen. Ik kan er aan toevoegen: ieder ochtend tussen 6 en 7 en veelal 's avonds tussen 6 en 9 uur ook. En dit bij noord noord-oosten wind.

Staatssecretaris Schouppe kan dan wel willen dat de wind de routes bepaalt, maar er komt niet altijd veel van terecht.

De uren vind ik ook nogal dubieus. Waarom elke dag tussen 6 en 7? Er is maar één conclusie: er is niet enkel wind die de routes bepaalt. Er zijn nog steeds politieke beslissingen die bepalen van waar er opgestegen moet worden en welke route er gevolgd moet worden. En deze beslissingen worden gesteund door verschil in  normen voor wind en geluid.

Als dit geen discriminatie is!

Vriendelijke groet

JEF
MACHELEN