Welke bestemming had het zeer zware vliegtuig dat hier rond 12u26 overvloog en als dit in het Zuiden was, wat doet het dan hier ten NW van de luchthaven? Hoe kan het dat men in BelgiŽ mensen meer of minder vliegtuiglawaai geeft op basis van taal?

Klacht za 22.6.2008

Geachte,

Ik leg klacht neer over het zeer zware vliegtuig dat hier net overvloog rond 12u26.

Ik had het ongeluk buiten te zijn toen het kwam en ik ben er nog niet goed van.

Heel laag, zwaar bulderend, en met een gigantische geluidsstaart die alles doet trillen en waarna het even duurt voor ik me weer normaal voel ipv kapotgetrild.

M'n oren zijn nog altijd 'toe'.

Welke vliegtuigen zijn dit toch? (ik was aan het praten met de buren en iedereen is naar binnen gevlucht en ik heb niet kunnen kijken).

Als ik op de website van Brussels Airport kijk zie ik een vlucht naar Madrid: IB3203, was die het? Ik zie geen andere vertrekken voor 12u30, tenzij die naar Lissabon en Rome. TP605, PS9605 en AZ159 en SN5021.

Dit zijn allemaal vluchten naar het Zuiden! Wat doen ze dan hier, ten N/NW van de luchthaven?

Mogen wij wel kapotgevlogen worden om de werkgelegenheid te garanderen en de Brusselaars niet? Zijn zij betere mensen dan wij zijn? Is onze gezondheid en is de leefbaarheid hier minder belangrijk?

Zijn er dan toch 'important people' en minder belangrijke mensen?

Blijkbaar wel. Hoe komt het dan dat in ons geŽmancipeerde landje de grondwettelijke gelijkheid van alle inwoners zo grof geschonden wordt. Heeft de politiek nu echt gerechtelijke uitspraken nodig om dit in te zien en ernaar te handelen? Is de taal die je spreekt garantie voor meer bescherming of voor meer discriminatie?

Dat ze daar eens een Europese missie voor vragen.

Graag de volledige H en V tracks van de vlucht, welke het ook is.

Hoogachtend

J. O.

Actie Strombeek