Wie in de Noordrand kocht er ooit goedkope grond? Hoeveel actievoerders kwamen hier wonen nadat de concentratie werd doorgevoerd?

Forum Nieuwsblad, lezersbrieven

Naar aanleiding van de crash op baan 20 reactie van P. V

Onteigenen. 

Simpel,de baan is te kort?Enkele onteigeningen en de baan verlengen.Onze economie zal er wel bij varen,en het lawaai rond Zaventem zal veel verminderen wanneer die arrogante zakken,die goedkope grond gekocht hebben wegens dicht bij een luchthaven , en daarna diezelfde luchthaven én onze economie willen lamleggen uit eigenbelang,uit de buurt verdreven worden.

P. V.

Waarop onderstaande reactie

Waarschijnlijk 

ben ik dan ook, in uw ogen, een arrogante zak. Wegens beroepsbezigheden, het vliegtuig was voor mij bijna de bus die je dagelijks neemt, heb ik bewust gekozen voor een woonplaats dicht bij de luchthaven. Ik woon in Meise en ik kan je verzekeren : de grond is hier STINKEND duur. Dus waar halen jullie toch altijd het fabeltje van de goedkope grond ? Nooit hebben wij overdreven problemen gehad met nachtlawaai tot verpleegstertje Durand alle nachtverkeer concentreerde rond de Noordrand. De oplossing voor haar was de betere isolatie van de woningen. Nogmaals kan ik je verzekeren dat mijn woning, zonder hulp van die groene, volledig geĎsoleerd is. Toch lagen wij, na de concentratie, met die middeleeuwse bakken van DHL elke nacht letterlijk te schudden in ons bed. Mijn dank aan Deadalus die dit probleem in kaart heeft gebracht. Mijn dank aan de kiezer die Ecolo naar de oppositie heeft verdreven.

R. D. P.

Meise