Is dit weinig subtiel spel om tienduizenden die last hebben van de vliegtuigen te zeggen dat ze maar moeten oprotten? Op eigen kosten?Politieke vluchtelingen in eigen land? Omdat ze de gore moed gehad hebben om te willen gaan wonen waar de politiek al 30 jaar geleden besloot dat "de vliegtuigen" zouden moeten gaan vliegen? 
 

Klacht: 23 januari 2008 13:41:08 GMT+01:00

Geachte,

Ook deze nacht weer wreed en nu definitief wakker geworden door een zeer zeer luidruchtig vliegtuig dat hier zeer laag overvloog.
Graag de volledige H en V track en vluchtgegevens van dit toestel, evenals de volledige vluchtlijst voor deze nacht.
 
Dit KAN en MAG zo niet langer doorgaan.
 

We hebben hier in Strombeek niet alleen geen enkele normale nacht slaap meer! Er komen steeds meer concentratienachten (vorige week alleen al drie of twee volledige en een met een onaanvaardbaar hoog aantal nachtvluchten.


Volgens de boordtabellen van vorige week vertrokken woe alle nachtvluchten van de 25R (33 in totaal), donderdag 32 van de 34 (!) en vrijdag weer alle vluchten van de 25R. Drie nachten achtereen tussen de 30 en 35 vluchten tussen 23 en 6 u!!! Hoe kan een mens dan nog functioneren zonder ziek te worden en allerlei pillen te moeten slikken om maar vol te houden? Hoeveel gezondheidsstudies over de onherstelbare gezondheidsschade moeten er nog komen voor er ingegrepen wordt, de ontwikkeling van de luchthaven aan banden wordt gelegd (of dit nu een boete kost aan de toch al zeer welvarende ex-aandeelhouders van BIAC of niet) en de rest van de vluchten zo verdeeld wordt, dat geen rechter er nog kritiek op kan hebben? Of is dit een weinig subtiel spel om aan mensen die last hebben van de vliegtuigen (tienduizenden) te zeggen dat ze maar moeten oprotten op eigen kosten, politieke vluchtelingen in eigen land? Omdat ze de gore moed gehad hebben om te willen gaan wonen waar de politiek al 30 jaar geleden besloot dat "de vliegtuigen" zouden moeten gaan vliegen? Boven Vlaamse boerkens in hun patattenvelden?

Tabel week 14-20 januari 2008 
Nachtvluchten boven Noordrand
 
Baan       Vluchten In %
-----------------------------
25R           123        69,89 %
20               50        28,41 %
Andere          3         1,70  %

Richting Vluchten: aantal en %
Noord         96        54,55 %

Waarvan de volgende de ronde van Brussel maken

HUL            35        19,89 %
CIV-H           6          3,41 %
 
Hoogachtend

J. O

Actie strombeek