BEVRAGING WERK VS NACHTRUST HOORT NIET THUIS OP SITE, WIE IN GENT WOONT STEMT VOOR WERKGELEGENHEID. CD&V: WE HADDEN BETER MOETEN WETEN

MAIL 13.9.2004

  Geachte,

     Ik wens hiermede te reageren op de vraagstelling aan de bevolking nachtvluchten versus werkgelegenheid.
     Ik vind dat zo een bevraging niet thuis hoort op ruim vlak, indien ik in Gent zou wonen zou ik ook voor arbeid kiezen aangezien ik geen last zou hebben van de vliegtuigen. Een ander voorbeeld,burgemeester Vermeiren is voorstander van groei van de luchthaven maar zodra er sprake is een vliegtuigje boven zijn dorp te sturen is er verzet. Bovendien blijven hij en zijn familie dan nog in Franstalige kranten gronden en huizen aanbieden in Zaventem met de boodschap in Zaventem is er geen vliegtuiglawaai.
     Men zegt ook niet aan de rest van de bevolking dat dezelfde mensen DAG en NACHT overdonderd worden, dit is in feite een genocide die hier plaatsvindt. Er wordt ook niet gepraat aan het verlies van jobs in de regio, niet alleen door ziekte maar ook omdat de bedrijven wegblijven in een onbereikbare regio met constant lawaai. Ga maar een kijkje nemen in de kantoorwijken rond Zaventem, u zult verschieten van het aantal leegstaande gebouwen en dit is zo reeds jaren, sommigen hebben NOOIT een huurder gevonden.
     Bovendien zijn het niet alleen de Vlamingen die last hebben van de luchthaven maar ook de Brusselaars en Waals Brabant, het is dus VEEL RUIMER DAN een simpele vraag.
     Deze bevraging hoort thuis in de dorpen rond de luchthaven, bij de mensen die er last van hebben.

     Met oprechte achting

     Bewoner van Diegem.

Beste,

Ik heb uw reactie goed ontvangen en doorgezonden naar Directeur Communicatie.

Ik woon zelf in Brussel en ben volledig met u eens ... de uitslag op de vraag zou omgekeerd moeten zijn en we zitten niet met juist publiek surfers. We hadden beter moeten weten.

Met vriendelijke groeten,

Patricia Van Overstraeten
Webmaster CD&V
02/238.38.27