Elke 50seconden een vliegtuig, de ganse week, dag en nacht, zaterdag inbegrepen en zo vanaf 15 u de 25R, al even ononderbroken. DIT IS ONAANVAARDBAAR. Dit orchestreert dood onze gemeente


Zondag 12.2.2006


Mijnheer de Minister,

Eens te meer moeten wij betreuren dat het beetje dat overblijft van het spreidingsplan weer niet nageleefd werd deze zondag.

Inderdaad vanaf 15 uur stijgen de vliegtuigen op vanaf de 25R - zonder twijfel - Voordien kregen wij reeds de onrechtstreekse vluchten die na een bocht Diegem overvliegen en vooral de "company's requests" - altijd dezelfde HAD, DHL ....

Verleden zondag hebben wij reeds geen rust gekregen, tijdens de meeste nachten van verleden week werden wij stevig overvlogen en overdag de ganse week - met zaterdag inbegrepen - CONSTANT - STANDVASTIG, uren aan een stuk om de 50 sec, het lawaai van één toestel is nog totaal gedoofd dat het volgende toestel komt aandaveren.

EEN SCHANDE - DIT HOORT NIET IN EEN DEFTIG LAND.

Degenen die dit orchestreren orchestreren de dood van onze gemeente en zelfs van een ganse regio. DIT IS ONAANVAARDBAAR !!!! EEN SCHANDE !!!.

F.D. - Diegem